Om oss

Rockmann AS har siden 2008 spesialisert seg innen landsdekkende kjøp og salg av små og store maskiner, med tilhørende utstyr. Selskapet er i tillegg innbyttepartner, og driver med utleie og kommisjonssalg av maskiner.

Rockmann AS er også leverandør av nye produkter fra en rekke produsenter, deriblant: SMP, Gjerstad, Kemroc, Ditech og 11D dekktettemiddel.

Vi har bred erfaring med anleggsmaskiner, traktorer, lastebiler og biler. Utover dette kan vi også hjelpe deg med å skaffe til veie det du måtte ønske, enten det skulle være campingvogner, ubåter, karuseller, 6 meter lange dinosaurfigurer, fly, helikopter eller eiendom. Tro det eller ei – vi har faktisk også erfaring med alt dette!

Selskapet drives av trioen Hallvard, Tor og Jan Eirik, med hovedkontor på Hell i Stjørdal. Selskapets medarbeidere er en pålitelig, arbeidsom og «rocka» gjeng.

Rockmann AS tar et tydelig miljøstandpunkt gjennom å gjøre det som er mest mulig gunstig for miljøet. Derfor har vi også gode rutiner for kildesortering og håndtering av farlig avfall.

Se våre lokalavdelinger her